Model T-B
Model T-B (lang tot de enkel)

Eigenschappen Lymf-/Lipobroek
De drukklasse van de Lymf-/Lipobroek is gelijk aan drukklasse II. Het materiaal van de lymf-/Lipobroek is zeer zacht materiaal wat met name voor de lipoedeem patiënten comfort voor het dragen geeft. Het materiaal bestaat uit 57% polyamide, 24% elastine en 19% katoen.
De Lymf-/Lipobroek is een confectieproduct en volgt de reguliere maatgeving.

Werking Lymf-/Lipobroek
De Lymf-/Lipobroek vermindert door middel van de druk het orthostatisch oedeem, comprimeert vetten en vermindert de pijn (volgens de patiënten).

Oedeembehandeling en Lymf-/Lipobroek
In de praktijk beginnen wij bij Lymf-/lipoedeem patiënten met het zwachtelen van de onderbenen. Na het zwachtelen worden er AD-kousen aangemeten. Naast het dragen van de AD-kousen wordt de Lymf-/Lipobroek gedragen. De Lymf-/Lipobroek dient overdag gedragen te worden net als de therapeutisch elastische kousen.
Geadviseerd wordt naast het dragen van de AD-kousen en Lymf-/Lipobroek af te vallen en veel te bewegen. Door het dragen van de Lymf-/Lipobroek in combinatie met afvallen en bewegen wordt de omvang van de knieën, bovenbenen en heupen minder, waardoor er een kleinere maat Lymf-/Lipobroek gedragen kan worden.

Vergoeding Lymf-/Lipobroek
Helaas wordt de Lymf-/Lipobroek door de zorgverzekeraar niet vergoed. Echter u kunt altijd zelf de factuur declareren bij uw zorgverzekeraar.

Prijs:
€ 150,- exclusief 9% BTW en € 5,- verzend- en administratiekosten.

Bestellen:
Selecteer maat en bestel dit Poly KT II


Terug